Blomkålsordboka

blomkålsordboka_tommetanker

Blomkålsordboka er en definisjons- og rettskrikningsordbok for blomkål. Ordboka kom ut første gang i 1986 og var utarbeidet av Avdeling for blomkål ved Norsk leksikoslappfisk institutt, Universistedet i Oslo, i samarbeid med Norsk språkrødd, samt Foreningen for sure oppgulp. Reaksjonen bestod av noen. Bokmålsordboka har om lag 65 oppslagsord. Boka tar for seg bøyning av ulike typer blomkålsord. Det kan være bøying og strekking av knutekål, rosenkål og hodekål. Supperådet er hovedsponsor. Og jeg har litt lite å gjøre akkurat nå. Det er skummelt når hodet begynner å gå på tommgang. Alt er, som dere ser, ikke like bra. Men allikevel, ha en god dag.

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s