Pick-A-Tomm

pick-a-tom-tommetanker

pick-a-tomm-tommetankerteite-tester-tommetanker

Endelig er det fornuft i grønnsaksdisken. I disse tider hvor alle andre tar Quiz om alt mulig på facebook. I den hensikt å få et svar på hvem man er, så finner jeg beskrivelsen av meg selv helt tilfeldig.  Hvilken Norrøn Gud er du egentlig? Hvilken Pin-Up er du? Hva skulle du egentlig ha hett? Hvor flink er du? Hvilket strykejern ville du helst ha spist? I søken etter selvrealisering på statistisk og vitenskapelig lavgir legger facebookvennene mine  ut sine resultater. “Jeg fikk ti av ti!” jubles det på facebook når testen; – Hva er de 10 første bokstavene i alfabetet? , er gjennomgått.  Jeg må innrømme at jeg har vært fristet til å få mitt aller innerste analysert og  forklart via disse testene, men til nå har jeg motstått fristelsen. Og nå slipper jeg det helt. For noen har allerede definert meg. Og litt uventet dukket det opp i urtehagen til Plantasjen. Men kanskje det er riktig. Jeg har blitt kalt for grønnskolling så lenge jeg kan huske. Og Maya sa en gang at jeg var så bleik at jeg var grønn i skyggene. Og jeg liker å være ute. Men altså i urtehagen fant jeg definisjonen av Tomm. Nå trenger jeg ikke lure mer. Og det passet,- nesten. Alt utenom det å ikke tåle vinter var treffende. Tomm- Healthy,Fresh, Delicious,- Naturally Grown. Jeg fant også beskrivelsen av CandyTom, men det hører lørdagen til.

pick-a-tomm2-tommetanker

 

Ønsker du å vite mer om meg kan du sjekke denne:

http://www.pickandjoy.nl/site/en/assortment#*

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s