Jeg planlegger kjøp av EL bil.

dies-el_bil_tommetanker

Jeg skal ha EL-bil. Jeg skal kjøre grønt. De som kjenner meg vet at jeg er en grønnskolling. Jeg sorterer det meste, bare ikke alltid tankene. Brun dunk, grønn dunk, grå dunk, ola dunk. Det meste hos oss går til gjenvinning. Og tankene mine er ofte grønne. Såpass grønne at alle kollegene mine puster ut når jeg drar på ferie. Endelig kan de stappe den grå dunken med skrapjernmetall og matrester. Men altså EL- bil. Jeg burde jo ha hatt en slik en for lenge siden, men så er det jo slik at de ikke kan kjøre så langt. Og av og til kjører jeg lengre enn kabelsnella rekker så El-bil har ikke passet for meg. Ikke ennå. Ikke før nå . Ikke før jeg oppdaget Deis-EL bil. Sikkert tysk. Og modellen jeg kommer til å kjøpe kan kjøre opp til 10.000 kilometer på en tank. Det burde holde. En trenger heller ikke bekymre seg for nedsmelting eller global oppvarming heller. Den kan kjøre på ganske dypt vann og har aircondition. Så jeg kjører grønt.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s