Det er mer enn bilen som er skitten

prick_bort_hylle_tommetanker

Ingen skal påstå at jeg er bilfreak. Det er mulig jeg av og til vet hvor skapet skal stå, men jeg vet sjelden hvor motoren sitter. Og meningen med timelang bilpolering og vasking på høyt trykk er ikke innenfor min begrepsrekkevidde. Både bilen og jeg er godt fornøyd med ordningen om at regnvær er rengjøringsvær. Men det skal sies at av og til må den vaskes. Andre familiemedlemmer krever det. Av og til er den skitten. Og i motsetning til bilen, hvor jeg hva som  er i tankene, så fylles mine tanker opp med ting som av og til ikke burde være der. Dette skjedde  da jeg skulle handle inn slike ting som skal brukes på skitne biler. ET stoff som er godt til bilrengjøring rett og slett. Prick-bort. . . . . . . . .  .. Prick-Bort! For et navn på et produkt. Det høres ut som et etsende syd-svensk prevensjonsmiddel . Men for hvem? Er det for ham eller henne? Og når det i tillegg står Prick Bort Avfetting blir forvirringen total. En slik som meg, med slekt norraførr, vet hva avfetting betyr. Jeg er så i undring. . .  Hvem er dette til? Og hvordan skal det brukes? Er det slikt ungdommen har med seg i sekken på inter-rail og festivaler? Heldigvis stod det på etiketten at den også fjerner smuts. Jeg tror jeg begynner med å fjerne min egen smuts før bilens. Og jeg rødmet når jeg stod i kassa.

prick_bort_etikett_tommetanker

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s