Gi bort et smil i dag

psf_syrian_-_hlf_aotw

Jeg var i begravelse i går. En vond og trist dag. Han hadde tatt sitt liv. Til overraskelse for alle. Og aller mest ham selv. Rett og slett en unødvendig ulykke. Familie, venner og kolleger æret denne  mannen som nå er vekk. Jeg kjente han ikke før men ble kjent med han i går. En kjernekar er borte. En som smilte mye. Og i går så jeg hva et smil kan bety. Det betyr mye for de som er triste. Det betyr mye for de som er glade. Det betyr mye for kolleger. Det betyr mye for de nærmeste. Det betyr mye for familie. Det betyr mye for de fjærneste. Han som nå er borte har tydeligvis etterlatt smil hos alle han har truffet og kjent. Det er et godt minne. Gi et smil til de som forventer det minst . Det gleder dem men kanskje aller mest deg selv.

Bildet over er fra en reklamekampanje for noen som sprer smil.

Clowns without borders er en organisasjon som sprer smil og glede til barn som trenger det.

http://www.clownswithoutborders.org/

Laget av http://www.jwt.es i Spania . Hill, hill

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s