Jeg tror jeg har nådd bunnen.

tomme_inspira_hoi_tommetanker

Sadly, – This is not The Never Ending Story. . . . Erkjennelsen siger inn over meg. Det er snart slutt. Det er over. Og jeg visste det. Har egentlig visst det en stund nå, men det er jo slik at en helst ikke vil innse det uunngåelige. Alle ser det, bare ikke en selv. Selvsuggererende vrangbilder av noe som bare fortsetter og fortsetter fyller hjernebarken og utopia føles behagelig og virkelig. Men smaken av plastikk får realiteten sakte men sikkert til å tre frem. Jeg våkner opp og trer ut av drømmene. Inn i marerittet.  Et nytt slag i ansiktet. En ny brutal og sann virkelighetsforståelse lyser i mot meg. Jeg har nådd bunnen. Jeg har kommet nederst. Jeg har ikke mer igjen. Det er slutt. Det er over. Nytelsen måtte jo ende, jeg ville bare ikke innse det. Men nå ligger kiloen jeg har spist fint fordelt rundt midjen. Inspira Is fra Hennig Olsen Is er muligens det beste som noen gang er laget. Nytelsen er stor. Det skumle er at det er så godt at man blir irritabel når det er tomt. Jeg tar en tur til butikken.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s