Aldri mer forsoving

øreklokker_tommetanker headphones_clock_tommetanker

Det hender jeg forsover meg. Og gjør jeg det blir morgenen fort litt travel. Kaffen må drikkes glovarm. T-skjorta havner bak frem akkurat som skoene og frisyren har et snev av impresjonisme over seg. I tillegg glemmer jeg det meste og husker mindre. Vel, den tid er over. Jeg har en stund jobbet med produktutvikling. Og problemstillingen er: Hvordan kan man kombinere det å falle i søvn i ro og fred og stille med det å våkne på tiden. Øreklokker med hval-lyder eller fjern fuglesang får meg til å sovne inn. Nesten for aldri å våkne mer. I alle fall er det en garanti for å forsove seg, med dertil strengt dagliglederblikk. Men selve ordet ble løsningen; Øre og Klokker; øreklokker. Gudd,  de virker. Problemet er at hørselen ikke vender tilbake før i 12.30 tiden.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s