Husk bilbelte i bibelbeltet, uansett å seint du kjører.

bilbelte latvia Husk bilbelte. Uansett å seint du kjører. For du bør kjøre seint i sommer. Start en time før. Prøv en sidevei eller to og stopp litt før du kommer frem. Sommerferie er både lykkers og ulykkers tid. Underlig dette her. Vi har fri fra de fleste forpliktelser og så må vi fortsatt skynde oss. Vi må fortsatt kjøre forbi alle bilene foran i stedet for å ta 5 minutts deilig pause. Uansett er det aller viktigst å huske på bilbelte. Uansett å seint du kjører.

Denne filmen bør sees. Vi kjenner vel alle noen som er notoriske unnasluntrere når det gjelder å bruke bilbelte. Del denne filmen med dem. Kanskje du redder et liv. Hill, hill til reklamebyrået DDB i Latvia og art direktor Pēteris Līdaka.

husk_bibelbelte_tommetanker

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s