Jeg er

selfie_i_skogen_tommetanker Jeg vet at jeg er. Og jeg er heldig. Jeg er. Mange vet ikke at de er. selfie_i_skogen2_tommetanker På ulike måter prøver vi mennesker å unngå oss selv. Vi må hele tiden se oss i speilet for å vite at vi er til. Mens kanskje det er de som lever uten speil som er mest til. Vi må hele tiden forbedre vårt omdømme og rykte. Vi må fornye våre ting og vår status. Vi må ha flest mulig likes, uten helt å like oss selv. Men jeg tror ikke vi er på grunn av andre. Jeg tror jeg bare kan være meg selv. Og jeg klarer det ikke nok, men jeg klarer det litt. En tur i en vakker skog tok meg til en vakker liten skogsvei hvor lyset strakk seg perfekt innover veien. Hobbyfotografen i meg våkna til liv og jeg foreviget skogens vakre uttrykk. Det var der, når jeg skulle ta et selfie i skogen, at jeg tok et bilde av mitt sanne jeg. Vel hjemme ved skrivebordet så jeg mitt skogselfie. Og det er det beste av alt. Jeg er der. Alt er lys og vakkert. Istedenfor å tenke at jeg var der det var fint. Tenker jeg nå at jeg var der og jeg var en del av det. Uten å se meg så vet jeg allikevel at jeg er. skogsvei_tommetanker

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s