Tips til en regnvåt dag.

tip_for_a_rainy_day_tommetanker

Sommeren er her i fult monn. Det pøser ned. Pollenallerikerne fryder seg like mye som soltilbederne gremmer seg.  Turistene plasker i litt for billige telt og fryder seg i sine soggy soveposer. Frokost med blaud loff og utvanna kaviar nytes sammen med kaffe du kan se gjennom mens flere opplever vannplaning med bil i stedet for med båt. Bø Sommarland konkurrerer med hele resten av Sørlandet om de beste vannskliene. Det er slik det skal være. En kald-dusj kan trenges av og til. Det er bare å gjøre som de praktiske bergenserne. Dropp solfaktoren og finn frem vannfaktoren. Smør deg inn fra topp til tå med vazelin, margarin, skoimregnering, minkolje eller pattesalve. Eventuelt ikle deg regntøy. Vannet preller av og du kan igjen gå ut i naturen og nyte sommeren. Husk at dette regnet er forbigående. Det kommer nytt i morgen. Nyt sommeren. Gå ut. Blaud eller knusk.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s