Tomm innboks på første rad?

buss_eller_kino_tommetankerAlle de rare store ordene har lyst mot meg i det siste. Enten i det jeg kommer for seint til bussen og må løpe etter den, eller om jeg kjører bil og havner bak bussen i svært saktegående kø. Helt i umiddelbar nærhet av bussens bakende. TikTok. ZZZZZZZZZZZ. MASCARA. SCHÆFER. PUBG og en haug til med rare ord. Jeg ser dessverre litt dårlig på lang avstand så først fikk jeg ikke med meg den lille teksten. Og når jeg kom nærme nok  til å se den lille teksten skjønte jeg den ikke da heller.  Hmmmm tenkte jeg. “Hun på rad 1 ser fornøyd på en TOM INNBOKS etter å ha ryddet.” Hvem er fornøyd med en tom innboks tenkte jeg? Hvorfor er hun fornøyd på rad 1? Sitter ho på kino og rydder i innboksen? Hæ, tenkte jeg helt til jeg fikk se neste buss bakfra på nært hold. Der stod det “Hun på rad 7 SOVER DYPT fordi hun kan.” Hvem sover dypt på Teater? tenkte jeg. Er stykket så kjedelig. Underlig reklame uten avsender. Men nysgjerrigheten min var vekket selv om jeg tenkte; HÆÆÆÆ i mitt tomme hode nok en gang. Jeg nevnte jeg disse kryptiske budskapene til en venn.

buss_eller_kino2_tommetanker

“Jeg tror det er bussen de snakker om og ikke kinoen.” sa hun.

Hmm tenkte jeg. Og AHA littegrann. Med rad mener de sete tror jeg. Men rad 1 i bussen er bare ett sete. Det må være norges korteste rad. Av og til blir reklame litt kryptisk, selv for meg. Det ser jo ut som mye av kampanjen også retter seg mot ungdom som allikevel tar bussen.

Skjønte ikke denne, jeg har Tomm Innboks.

buss_eller_kino3_tommetanker

 

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s