Sommeren er rødvin, hvitvind fra sør.


surfetomm_tommetanker

Og da var kobba oppe av vannet. Skvettende på de hvitkantede bølgene . Det er deilig at kroppen husker bedre enn hodet. Jeg var ganske utrygg i dag siden det blåser mer enn trekk styrke. Restene avkulingen i går fyker inn fjorden og jeg tenkte en dum tanke. Seilbrett! + Tomm. Vel, det kunne ikke gått værre enn at jeg hadde havna innerst i fjorden. Der hadde jeg vært før for å sei det slik. Jeg hev meg utpå, og heldigvis husket kroppen hva som skulle gjøres. Akkurat som sykling egentlig. Alle de små basic tingene satt på plass. Og hodet gledet seg over det kroppen tok det med på. Det som ikke er helt det samme som når jeg var 16 var utholdenheten. Allerede etter 2 minutter kjente jeg tegn på total utmattelse. Etter 7 minutter oppdaget jeg at kanten på brettet er hardt når det treffer deg i kneet. Og etter 20 minutter hadde jeg tunnellsyn og bølgefobi. Men jeg ble blåst i land i nærheten av hytta og uten evne til å røre meg tok hodet over. Sliten og glad. Dette skal jeg gjøre mer. Fortsatt god sommer. Gleder meg til grill og rødvin senere dersom jeg klarer å løfte armene.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s