Først i nuet, og så i daet.

rådyr_tommetanker

Min kone har lært meg dett og hint. Og et og annet. Pluss litt til og mye mer. Selv om jeg legger det døve øret til så hører jeg etter. Og det hender at litt lærdom synker inn og lar seg fremkalle ved anvendelige anledninger. Det hendte forleden dag. Før tok jeg mer bilder enn nå. I skogens kratt og knauser snek jeg meg rundt med kamera. Og så jeg noe,-  var et foto viktig å ta. Jeg skjønner ikke helt hvorfor lengre. Var det for å bevise at jeg hadde opplevd akkurat det? Sannsynligvis. Min kjære sa heller, “dropp kameraet” ,- opplev øyeblikkene.  Som sagt så gjort. Og gudd å godt. Øyeblikkene oppleves på rekke og rad. Av og til blir øyeblikkene lange, av og til korte. Og av og til glemmer jeg meg og tar et bilde. Rådyret her så jeg i skogen ved Nygård. Jeg satt lenge og beundret det før det oppdaget meg og jeg tok et bilde og vi sa farvel. Så min kone lærte meg at NUET er viktigere en DAET. Hun har rett,- som vanlig.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s