Vi hadde det altfor gøy på en grå dag.

solskinn_fra_nord_tommetanker

Det blåste. Det regna. Det var grått og ikke så kaldt. Sørlendingan trakk innendørs og klaginga starta. Kommer aldri sommeren. Hvor blir den av. Det trekker. Der er utlendinger på campingplassen. Rægane æ for dyre. Mange av søringan trakk inn i sine respektive bedehus og bønnenen fylte  lokalene; “Det er grått, det regner, Oh kjære gud, har du forlatt oss. Gi oss solskinn, for . . . . . søren.” Jeg vet ikke om bønnene hjalp for dem, men det hjalp for oss,- vi fikk besøk fra Nord. Fra folk som er vandt til maxtempraturer på 12 grader eller der om kring. Fra fin familie som er vandt til å “stå han av.” Det var som 4 soler kom til hytta vår. Wenche, Rory,  Ragnhild og Ingeborg. Været vi hadde i går akkurat da, var det vi hadde i går akkurat da, så vi lot som det var sol og kjørte på. Vi bada og seila og grilla og fiska dumsnille bergnebber og satt krabbeteiner og rodde en tur og mata svanefamilie og sommermåker og oss selv. Og når alt dette var gjort kom Gunnar og Wanida og vi måtte gjøre alt om igjen. Når klokka blei halv ti forstod vi at denne dagen var dessverre alt for kort. Ragnhild måtte vris opp av vannet og Ingeborg var nysalta og klar for litt søvn. Dagen hadde gått så alt for fort. Vi hadde det altfor gøy. Vi burde invitert noen vi ikke likte for da virker dagen såmye lengre.

19juli_rorywenche_tommetanker

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s