Analog visitas. Takk facebook.

aleksandra_maya_tommetanker Takk Facebook. Det sitter langt inne, men jeg må få takke. Uten facebook hadde gårsdagen sett annerledes ut. Selv om jeg liksom prøver å leve i nuet og det aller beste er det som skjer akkurat nå, så må jeg innrømme at gårsdagen var en likandes dag. I går fikk jeg sagd ned noen tretopper i håp om litt solforlengelse på brygga. I går plukka Maya blåbær i lia ovenfor hytta. Og i går var jeg på jobb en time. Men det beste i går begynte egentlig før gårsdagen, sånn ca 19 år før. Da kom det to små tuller inn i livet vårt. Vi fikk den æren av å bli kjent med Aleksandra og Alina. Den gang 0 og 3 år gamle. De var hos oss mye og lyste opp omgivelsene våre noen år. Mange minner fra gode dager. Men så var de vekk, de flyttet og forsvant ut av livet vårt, men ikke fra hodet. Og ikke fra fotoalbumet. Gode ting satt fast. De var vekk. Men så kom facebook til verden og  til meg, og for ikke lenge siden til Maya, og der fant hun igjen Aleksandra og Alina. Og i går sluttet Aleksandra å være digital og gikk over til å bli analog. Jeg hentet henne i byen og hun besøkte oss på hytta. Over en god kopp kaffe og en skål med vannmelon fortalte hun sin mangesidige historie, og vi fortalte vår. Og det var godt. Kjemien og varmen som var der før fant vi igjen. Det som hun betydde for oss for mange år siden betydde visst vi også for henne. Og vi ble så glad, hun har det så bra. Et god ung dame men et usedvanlig godt hjerte. Vi sees nok igjen.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s