La oss teine og fortelle

missin_schrimp_tommetanker

Når man først er av den typen som har det mer i hendene enn i hodet er det godt når sommeren siger på og krabbene siger opp. Teiner og tegninger blir et evig virvar og tuste for et hode i feriemodus. I går fikk vi Mikyung på lunsjbesøk. Koselig kaffe i hytteveggen var resultatet. Og så kom min svoger og kone. Mens jeg satt og tegnet fant min svoger fram teinene slik at teinene kunne bli tegnet og havne på tegningen før teinene havnet på bunnen hvor krabbene finnes. Deretter krøp krabbene opp i teinene og ble halt opp av vannet før de ble slitt ut av krabbeteinene sli at jeg kunne tegne krabbene og lage krabbetegninger av krabbeteinene. Deretter ble de noe ufrivillig lagt i kokende vann for så å havne på bryggebordet en time senere. Årets første bryggekrabberægemåltid for oss. Fin kveld på ei lun brygge med gode venner. Kun forstyrret av et par vannscootermopeder som ble høflig jagd vekk. Og sildemåkeparet vårt; Kongen og Dronninga, fjernet deretter alle spor. Dobbelt krabbelag.

krabbelag_tommetanker krabbelag2_tommetanker

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s