Velg temperaturen selv

adjustable Thermometer_tommetanker Endelig en nyvinning som stopper all sytinga og klaginga her sør. Om ikke gradestokken er mellom 20 og 30 både til lands og til vanns begynner sørlendingen å syte. “Det var bedre før”, er gjengangeren. De ivrigste går ned i garasjen og starter opp bilen og lar den gå på tomgang. De fremskynder den globale oppvarmingen. Men surpompene kan stoppe nå. En ny liten oppfinnelse tar råtta på alle de som ser på termometeret og viser sure miner. Dette termometeret er justerbart og du bestemmer selv tempraturen. Vedlagt ser du et vannbasert innstillbart måleinnstrument. Finnes også for landbruk. Still inn og hopp utti. adjustable Thermometer_tommetanker

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s