Jeg liker å dele Kristiansand

kristiansand_tsr_tommetanker

Jeg tror vi har det bedre alle vi som er til stede. Eller jeg vet det. Det er så lett å like og dele her på fjesboka  at jeg sjelden gjør det. Når jeg først skal dele så liker jeg å dele ting jeg vet andre får stor glede av. Og i går så jeg glede, og latter, og smil, og hengivenhet og opprømthet på grunnav ting jeg deler, og som du deler, i alle fall alle vi som bor her.. For hvilken by vi har vi sørgelige søringer i sør. Kristinansand. Kristianby. Kræstjannsann.  Fin by – fint navn. Tall Ships Races besøker byen og jeg var ikke alene på havna i går. Jeg gikk der å kikka og likte at i denne byen bor jeg. Denne havna hører meg til. Her kjenner jeg hver krik og krok og de vil jeg gjerne vise frem. Fra Baneheia i Nord til Jegers i øst og Hennig Olsen i vest. Og havna i syd. Innenfor alt dette og uttafor alt dette, uttafor bomringen ligger perlene på snorer . De ligger i hauer. Flekkerøya, Randesund, Hamresanden. Gudd vi haR MØE FINT HER! Og nå henger mastene i luften i havna med fine skuter hengene fast i dem. Og dette vil jeg dele. Jeg vil like og dele min by. I går delte jeg den med familie fra Nord og da ble jeg glad her i sør.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s