Et bryggeslaberas av de sjeldne

happypaella_tommetanker

paellaboden_tommetankerDer er så fint å ha venner og folk som vi kjenner. Og de kom i går for å hilse på mr. Paella. Og han kom en stund etter Siv. Og mr. Paella var en heller avansert herremann. Han dukket ikke opp. Han ble skapt.  Siv og Monika kom og huket tak i Rangnhild og Maya og meg og vi fyrte og løp og kuttet og grillet og ristet og vasket på Sivs kommando. I mange timer stod hun der og tryllet. Det skjedde litt trolldom i sjøboden vår og hele Korskvikfjorden oste av deilige dufter. Og ikke bar korsvikfjorden. Paellaens søte lukter strakk seg helt til Kroodden hvor Ingrid og SveinErik hev seg i båten og kom. Og det kom flere. Wenche kom med deilig tilbehør og kroppen full av latterkramper. Og enda fler fulgte sine fine neser. The Wongravens og The Gundersens og The Erichsens og til og med Alan og  Marianne og Monika og Monika og enda noen flere. Gudd det var godt. Paella laget fra bunnen av. Paella til 30 stykker. Det ble rett og slett en liten bryggefest ut av det hele. Bading og hopping og plasking og latter som gjorde magemusklene møre. I sene mørke timer holdt Elise og Ragnhild et danseshow på bryggekanten. Kult.. Takk igjen alle sammen. Fint å ha dere.

bryggefest2015_tommetanker

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s