En god grunn til å besøke Århus.

oasia_hotel_thanks

Det er lite og det er bortgjemt. Det er stort og det er i midten. Hotel Oasia har alt min sjel behøver. Og skal du til Århus bør du unne deg Oasia Hotel. Kanskje du fortjener det. Det er et lite hotel som ligger tilbaketrukket midt i smørøyet. Det er gåavstand til alt. Men for meg er det atmosfæren der som gjør meg mest glad. Det er et lite hotel med et stort hjerte. Det er nytt og rent og pent og de har et øye for design. Rene enkle linjer. Det er ingenting som er overdrevent, allikevel har de alt jeg trenger. På Hotel Oasia  har de akkurat nok av alt. Et hotel leverer og beviser at det virkelig er Deilig å være norsk i Danmark. Det gir deg god søvn og god frokost og god atmosfære.  Det passer mitt lille norske hjerte perfekt. Og når servicen er smilene og dansk,- smiler også jeg. Det er tredje år på rad jeg overnatter der og jeg føler meg virkelig velkommen. Hotel Oasia er rett og slett et godt sted å bo når du er i Århus.

http://www.hoteloasia.dk/

hotel_oasia_århus

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s