A Family Affair.

familyaffair_tommetanker I tre uker har The Aspenes-Gundersen Family herjet de nærliggende farvann. Og i en sommer som neppe svarer til en troende sørlendings forventning er det deilig at de fleste nordlendinger gir blanke faen. For slektsbesøket kom fra hutrende nord, som har hatt det ennå litt kaldere enn oss her i sør. Og de er tøffe folk, – akkurat slik jeg liker det. Vi har sittet i stiv kuling og sludd på brygga i sommer og kost oss glugg i hjæl. Vi har bada mellom isflakan og trakk kunn inn i sjøbua når haglbygane slo inn. I hele tre uker har badenymfen Ingeborg og lykkelige Ragnhild og veltrente Rory og lattermilde Wenche gledet oss med sitt besøk. Det ble rett og slett stille når de dro. Flatt hav. Og det var ikke nok med de fire galningene. De tiltrakk seg tidligere synder i form av voksne barn og anna sleip slekt. Silje og Davide, Runar og Anju, Oda og Severin og Gunnar og Wanida. Og jagge drog de ikkje i land noen fettere og kusiner og 12 menninger også. Vi har hatt en finfin sommerferie meg og Maya. Mykje lys og mykje varme på brygga, i sjøbua og i hjertet. Takk alle sammen. Og selvfølgelig takk til alle våre venner som tar imot vår familie med varme på kalde dager. Takk.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s