Temperaturen stiger!

haisommer_i_korsvikfjorden

Det har blitt litt varmere i Korsvikfjorden i det siste. Maneidane forsvinner ned i dypet og opp kommer haiane. Og akkurat som maneidane så sier vi som sitter på skjærrane; “Vi lier det ikke”. Riktignok svir de ikke like mye som maneidane, men de kan til tider være riktig ubehagelige. Det gjør vondt hvis de biter og de er fæle til å nappe av sluken når en er ute å dorger. Og er sena sterk nok og kroken holder så havner du fort heilt ude i Vestergabet. De er noen sterke og innpåslitne beist disse haiane. Do you know shat the Sei said to the Hai? “Haai hai”, sa seien.  Haien hører jo dårlig. Den har ikke ører så den svarte; “What do you say Sei? “HAAI HAI”, gaula seien. Haien ga blanke og spiste seien. Men jaggu spytta han den ikke ut igjen for seien var seig.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s