Life in a pocket.

thelomme_tommetanker

Jeg har ubevisst havnet i filmbransjen. Kanskje det er ønsketenkning men jeg tror det er en mening med alt. Filmen jeg har produsert er av typen Film Noir. Det vil si en litt mørk film med vanskelig tilgjengelig budskap. Den er såpass subtil at den inviterer seerne inn i det svarte intet, slik at alle selv kan lage sin historie. Iaktakeren legger til sine egen bilder og filmen får en mening. Enkelte vil sågar kalt den for en dogmefilm om livet i lomma. Jeg vet ikke selv. Som filmskaper er det vanskelig å vurdere sitt eget prosjekt. Filmen ble til mens jeg vasket opp og sendt automatisk til han som kjøpte båten av meg for litt siden.

Jeg fikk svar fra ham, etter at telefonen hadde sendt tre meldinger og to lommefilmer til ham.

“Feil nr.”

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s