Sprek ondskap

ondskap_tommetanker

I en mellomvåken zombietilstand kjører jeg til jobben. Fortsatt soverusk i øynene og puteavtrykk i panna. Magen er ennå mett fra kosematen i går kveld med påfølgende chips og resten av kroppen er lemster etter treningen for 3 dager siden. Etter den treningen ble alt over hakehøyde utenfor min rekkevidde. Sykt lemster med andre ord. Det gjør det jo vanskelig å style håret, så det fikk være denne uken. I en slik “ikkelengesidenjegstodopp-tilstand” nærmer jeg meg rundkjøringa på Rona. Og hva ser mine langsynte øyne. Turkise prikker dansende opp og ned, hit og dit, frem og tilbake. Etter hvert som jeg nærmer meg ser jeg hva det er. – Ren ondskap. Pure Evil. Der står det en gjeng fra nærmeste helsestudio og viser hvor spreke de er. Hvor uanfektet lettbent det er mulig å være klokken 07.30 om morgenen. De er bare nede i bakken av og til. Jeg holder for øynene på samvittigheten min og benekter alle tidligere uttalte nyttårsforsetter. I det jeg fører bilen inn i rundkjøringa siger jeg ned i setet og kjører etter hukommelsen i 50 meter, stirrende inn i tenningsnøkkelen og ber til gud om ikke å få motorstopp. Det gikk heldigvis greit og jeg ser meg ikke tilbake. Resten av dagen brukt jeg til å overbevise meg selv om at jeg er sprek nok.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s