Ble jeg lurt?

alle_sko_2for1_tommetanker

Å legge sammen to og to er ikke lett når man skal handle sko. Og jeg er jaggu ikke sikker på om jeg ble lurt eller ikke på denne butikken. Jeg gikk lykkelig inn i håp om å kjøpe mange par sko for prisen av halvparten. I det jeg går ut med påsan full av hippe hoppe sko ser jeg på plakaten igjen og skjønner jeg har en jobb å gjøre. Jeg må hjem, åpne posen, telle sko og dele på to og plusse på fire i gangen. Eller stua. . Dersom ikke dette stemmer har jeg gått på en smell,—– eller to. ikke sikker.

Jeg må  heller bestille en sydd garasje av plysj og korssting.

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s