Endelig Cava

cava_maya_tommetanker

Vi har slutta å kave og startet med cava. Og i tillegg har vi sitron, salanovasalat, majones, avocado og rægår med utsikt. Etter et halvt år ute på markedet i leting etter nye naboer fant vi de endelig. Halve huset vårt er solgt! Endelig. Jeg var ikke helt klar over hvor mye jeg har tenkt på at vi ikke har solgt. Helt til vi fikk solgt. Det er sant at det føles som en bør er løftet fra skuldrene. En bør jeg ikke kjente helt før den forsvant. Og vi går inn i en ny spennende tid. Nye mennesker som nærmeste nabo. Naboer vi helt sikket vil like. Vi har møtt dem så vidt på visningen vi gleder oss til å bli bedre kjent. Og mens solen gikk ned satt vi oss ut med Cava og tilbehør og nøt nåtiden og snakket om fremtiden. Hvilken deilig kveld. Fin kone, gode reker, nye naboer og sørlandskveldshøstsol.

maya_rægår_tommetanker

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s