Endelig ikke gammel nok.

multiman_tommetanker

I en periode av livet skulle du ønske du var gammel nok. Til å pusle 5+ puslespill. Til å se 12 års film. Til å se 15 års film. Til å kline. Til å se 18 års film. Til å kjøpe øl. Til å kjøpe det som værre var. Til å slippe inn på Baldevin eller Silius. Du ble til og med stolt om du måtte betale voksen på bussen i en alder av 15. Ikke det at jeg gjorde det. Jeg så ut som 13 til jeg var 19 og har ennå ikke skjeggvekst. Og så ventet du bare til du ble 21, og deretter 23. En gikk og ventet til alle tillatelser var innskaffet rent årsmessig. Og så en dag var du gammel nok til alt. Til de glade 30 årene. Til 40 årskrisa og til 50 årsdagen. Gammel nok til alt. Trodde jeg. Helt til jeg så dette. “MultiMan 55+, anpassad for män från 55år.” Gudd å deilig! Tenk å bli spurt om legitimasjon på helsekosten. Og Maya fikk heller ikke kjøpt.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s