Stranger Things

stanger_things_tommetankerNetflix leker med en parallell verden i serien Stranger Things. Jeg tror på energier og jeg tror nok på mer mellom himmel og jord enn de fleste andre. Kanskje fordi jeg er så mye ute. Jeg opplever av og til parallelle ting på mine turer i skogen. Av og til vet jeg ikke at jeg opplever dem en gang før etterpå. Og alkohol er ikke med i bildet en gang.  I hjemmets lyse hule kan jeg se på alle bildene jeg har tatt der ute. Studere dem. Og plutselig er det noe der. Noe jeg ikke så i øyeblikket.

Det er kult.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s