Jeg gledet meg over siste dagen.

det_gleder_meg_tommetanker

Jeg gledet meg over gårsdagen. Start spilte 1- 1, eller 0-0. Ikke det at jeg bryr meg,- men det gledet meg. De ble sikkert litt glad for ett poeng. Det er så mye å glede seg over. Jeg gledet meg over å fyre opp i peisen og kjenne lunken spre seg i hytta. Jeg gledet meg over en god kopp med pulverkaffe. Lyden av vannkokeren på hytta som nådde kokepunktet med et stønn. Pulveret som løste seg opp. Evergood kan fnyse, men av og til “ruler” pulverkaffen. Det gledet meg å se cabincruiseren suse utover på stille hav. Lurer på hvor de skal? For en som misliker vannscootere gledet det meg å se på 4 stykker av sorten. De var så langt ute. Akkurat der de skal være. Det gledet meg å se hobbyfiskeren trekke sine teiner kun 20 meter fra frokostbordet mitt. Han fikk ingenting, og da gledet jeg meg på krabbenes vegne. Det gledet meg å se et kvestet tre langs elva. Mon tro hvor det kommer fra? Det gledet meg å smake på syrlige blader marinert i kveldssol på min daglige skogstur. Det gledet meg å se mørket falle på og månen titte halvveis frem over fortsatt stille hav. Det var siste kveld på hytta for i år. Nå gleder jeg meg til Maya kommer hjem og til resten av dagen.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s