Ny lysekone på plass.

interior_lysekrone2_tommetanker

“Jag kan inte riør”, sier jeg. Heldigvis kan min kone det. Og når halve huset ble solgt krympet lånet og interiørfokuset steg. Kun et lite sletteklikk fra banken og vi var igjen tilgjengelige som kunder for Bolia, Home&Cottage, Jula, Ikea, Lampebutikker og lunsjkafeer. Bonytt har funnet veien inn i stua og lagt seg behagelig til rette like ved sofaen. Det venter kun på en kopp dampende kaffe og Maya. Så skal de to kose seg uforstyrret , lett pludrende, en god stund. Min lyse kone sitter og lyser opp i den gamle sofaen, mens lysekrona lyser opp i rommet. Og jeg skal innrømme at det kjennes deilig. Det å ikke stønne over økonomien når en interiørdetalj kommer i hus. Og det er fint å se på Maya som sitter der sammen med Bonytt og sammen myser de ut i rommet. Planene de legger er ikke lengre så skumle.  En ny sofa er allerede unnfanget og vil bli forløst i løpet av 10 – 12 uker. Og i går skinte min kone i takt med mine anstrengelser for å få vår nye, og første, lysekrone opp i luften. Riktig fin ble den. Og den lyste til og med opp i dag morges selv om strømmen ikke var på. Maya er flink med interiøret. Med helheten og detaljene.  Vi har det fint, det ser jeg. Dette hadde ikke jeg klart. Få menn kan slikt.

interior_img_tommetanker

interior_tommetanker

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s