Snølyst i anleggsbransjen.

anleggsoddsbomben_tommetanker

Riktignok har kakemennene og konene og andre skremmende figurer preget matvarehandelen en stund. Lettskremte søringer, som meg, vegrer seg for å se i retning av disse halvkvælte og ut-tørka bakverkene der de stille roper om hjelp fra innsiden av poser påtrykket bransjens dårligste ingredienser. Men jeg har liksom godtatt det. Kakenissefolk og brøytestikker dukker opp ganske lenge før jula setter inn. Og da mener jeg ikke butikken Jula, guds gave til menn, men jula som høytid. Den som egentlig kommer i desember. Men i dag så jeg at denne gleden over prematur jul har nådd anleggsbransjen. På en liten grusvei ved nygård så jeg dette koselige skiltet. Og hørte jeg godt etter syntes jeg at jeg hørte en gammel traktor trekkende på en slede med tømmer. Snølysten er tydeligvis stor i tømmertransportanleggsbransjen.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s