Eplekake med krem.

kremer_tommetanker

I går  kveld ble vårt lille krypinn forvandlet til helsens og velværens mekka. Men gode Torhild på besøk ble både smilebånd, samlebånd, hårbånd og den hellige ånd strukket til det ytterste. En utsøkt middag med røkt torsk og gulrotstuing ble forbigått i stillhet av husherren, men nytt i fullt drag av husfuriene. Påfølgende glass med god rødvin og eplekake med krem forlenget denne fine kvelden. Og så snart kremen var slikket av tallerkenen dukket andre kremer opp. Disse unevnelige kvinnekremene. I lyset fra vår nye lysekrone ble egenproduserte mirakuløse kjemiske forsøksblandinger påsmurt. Naturlig godt for hud og hår og år. Og selv om jeg ble tilbudt behandling takket jeg høflig nei. For min ansiktshud og mine øyerynker er det bare sur vind, saltvann og høstregn som hjelper. Men damene koste seg. Og mens jeg satt og leste en god bok inne på gjesterommet, hørte jeg samtidig gode samtaler og gode minner bli skapt inne i stuen. Behandlingsformene ble diskutert og raffinert. Godt for Maya, og godt for Torhild. Da jeg etterpå ble stilt til veggs for ikke å kunne se noen forskjell, ja,- så hørte det liksom med til kvelden det også.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s