Min favorittsvenske.

takktoo_timbuktu_tommetanker

En fin og ekte tale fra Timbuktu. Takk. Skulle nesten ønske jeg var svensk. Bare nesten. Jeg hadde en gang en fantastisk festivalopplevelse på Quarten sammen med han. Han sang til meg og jeg hørte på han. Han sang samtidig til 1ooovis av andre, men han sang også til meg. I øs pøs regnvær nøt jeg hans musikk og tekster sammen med gode venner. Dagen var fuktig, både utendørs og innendørs. Men for en dag. Og siden har jeg blitt litt glad hver gang jeg har sett Timbuktu på talkshows, og konserter, og intervjuer. Jeg kjenner ham ikke, men slik jeg kjenner ham virker han helstøpt og med de beste av verdier. Inkluderende, raus, klar, empatisk og svensk. Sorry til alle dere blonde staute Dolph Lundgren look-alikes med militærstøvler på beina. Han her er muligens min favorittsvenske.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s