Kort fortalt

en_halv_bil_tommetanker

Vi var to som dro på tur. To på tur i en halv bil. Det er rart når bilen slutter der andre biler fortsetter. Nesten som å sitte i baksetet og styre bilen. Bare det at det er ingenting foran og nesten ingenting bak. Bare litt på siden. Men den var tett og den tok oss lykkelig med på tur. Opp og ned bakker, rundt svinger og rett frem. Opp hele Setesdalen for en deilig fottur i fjellet. Det sies at en alltid skal sjekke værmeldingen. Og sant nok. Vi skulle ha dobbelsjekket værmeldingen. Men bilen var kort, forberedelsene var korte og vi er korte. I tillegg hadde Paul med seg kort. Godt var det. For i likhet med alt det andre ble fotturen kort. Stiv kuling og snøvær har en tendens til å begrense turlengder. Fotturen innover fjellheimen ble avlyst. En kort telefon til min bror, og vi hadde plutselig byttet ut en kald og klam turistforeningshytte med garasjeportåpner, heis og luksusleilighet på hovden. Men vi fikk allikevel en liten sur tur, oppå snøen opp til Juvet. Med vinden i ryggen på vei opp og med vinden gjennom marg og bein på vei ned. Og vi fikk øl i sentrum og vi spilte kort. Og Paul fisket frem gamle kokkekunster og jeg lærte hva Trinidad Scorpion kan gjøre med en gane. Turen ble kort, bilen var kort og vi spilte kort, kort fortalt. Takk for turen Paul.

paul_tomm_kort_tur_tommetankerpaul_tomm_kort_tommetanker

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s