Kjære verden

nasa_

Jeg er en liten mann. Jeg bor i et lite land. Jeg har ikke så mye jeg skulle sagt, men sier det likevel fordi jeg kan. Det er mange nok steder, kjære verden, hvor de ikke sier, men tier.

“Kjære verden. For meg har du gjort det fint og flott og godt. Jeg har alt jeg trenger og alt for mye penger. Og hvorfor, kjære verden, er det jeg som har fått alt. Hadde andre, kjære verden, fått litt av alt det jeg ikke trenger kunne ufred bare vært et rykte og ingen hadde trengt å flykte. For at vi skal få et bedre hele, må vi bli flinkere til å dele. For kjære verden, du er ikke rettferdig. Du deler ikke likt. Du har gitt alt for mye til meg. Jeg har alt, og i tillegg trygghet. Andre har ingenting, og i tillegg stygghet. Jeg kan tenke mine tanker og gjøre noe med det, mens andre tenker sine tanker og andre gjør noe med dem. Kjære verden, jeg tror vi til sammen har nok . Det er bare det at du er topptung, sidetung, ustabil og ute av kurs. Og vi er blinde og dumme og tenker ikke på andre. Vi må skjerpe oss kjære verden, og du må skjerpe deg kjære verden. Vi er sammen om denne kloden kjære verden. Jeg må bli flinkere til å smile til naboen som må bli flinkere til å smile til meg som må bli flinkere. Det er godt å se at vi alle har blitt bedre til å ta vare på hverandre den siste tiden. Det er bare så trist kjære verden, at det må bomber til. Vi må se lengre enn bare til de innen synsvidde. Kjære verden, du må hjelpe oss til å bli bedre slik at våre etterkommere kan oss hedre. For jeg vil ikke flykte fra deg kjære verden. Det er her jeg bor og jeg er glad i deg. Bare gjør meg flinkere kjære verden, til å rekke ut hender, istedenfor bomber.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s