Har jeg kjøpt meg ny riskoker?

riskoker_tommetanker

Jeg har gått på en smell nok en gang. Rundlurt av kreativ markedsføring. Et lite, men kjølig, rom i mitt lille hus trengte en liten, men varm, ovn. Og jeg satte tanke ut i handling og handlet en liten ovn. Trodde jeg. Da jeg med min inngrodde og medfødte forsiktighet skulle montere og igangsette vidunderet stoppet det opp. Mine tomme tanker ble om mulig ennå tommere. For bruksanvisningen forteller meg at dette er en riskoker! Veggmontert attpåtil. Og selv med min snurrige fantasi bød det på problemer å finne ut av dette. Hvordan i helsike skal jeg koke ris på denne? Etter utallige forsøk hvor jeg heller på vann og deretter ris er det relativt grisete inne på dette lille, men nå varme rommet. Kanskje jeg skulle prøve med Jasmin Ris.

tristar_riskoker_tommetanker

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s