Sprudlende trolldom på Jernbanetorget

coca_cola_tommetanker

Med slottet i den ene enden og Blank i den andre enden. En snartur til Oslo resulterte i et stykke magi. Etter oppdrag fra en heller bemerkelsesverdig leskedrikk var jeg med på å lage litt jul for Oslofolk i starten av desember. Og det i tigerstaden; Oslo. Faktisk rett ved siden av tigeren. I enden av Karl Johan, på inngangen til Østbanehallen, fikk vi voksne til å måpe. Vi fikk barn til å peke og ungdom til å filme. Øyne tindret og julestemningen satte inn. Jobben min har på rekordtid laget et severdig lite 3D show for denne sprudlende rødkledde kunden. Sammen med dyktige, og hyggelige,  folk fra dem, TDK, Konsertsystemer og fler ble lørdagskvelden på Jernbanetorget litt utenom det vanlige. Film fra arrangementet kommer litt senere på ymse medier så dere andre får vente litt med å se. Jeg derimot, har sett. Og jeg ser ennå. Kvelden sitter i hodet og hjertet. Og er du i Oslo 20. desember så ta turen ned. Showet kommer på ny til å bli sett fra halve Karl Johan. Og Coca-Colas Jule-Caraven kommer. Det gjør også vi.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s