En fin dag for tomme tanker

stille_tommetanker

Stille dager og tomme tanker. Stille dager til å stille inn hodet på stille. I en verden hvor fart, shopping, adrenalin, 7 sorter, tusen julegaver og spenning og høy aktivitet er kvalitetsmål er det godt med en pause. I uker og dager med tankefremmende nyheter og hvor landslagsdamene i håndball og langrenn bare vinner og vinner er det godt å ha det stille litt. Det var på tide å tømme tankene. I går var en stille dag. Moder jord valgte at akkurat rundt meg skulle det være stille. Stille i naturen. Vinden stoppet mens solen dalte. Og jeg satt stille og så på en padler som padlet stille midt ute på det stille havet. Jeg satt der og så på han, eller henne, fra kajakken dukket opp til den forsvant. Og så satt jeg der ennå en stund til. Dager hvor du er stille i hodet er ekstra gode om det er stille rundt deg. Om naturen lar deg være stille midt i dens overflod. Mange trøbler med å være stille. Men prøv. Det er nok bråk i verden.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s