Hållideis ar komming! Oslo 20. desember. Be there!

coca_cola_oslo_tommetanker

Se filmen fra Oslo! Jeg har gode kolleger og gode kunder. Jeg er privilegert og får jobbe med alt fra ryggsekker til leskedrikker. Barnevern og kirker og oljo og parkett og systemingeniører og restaurantører og gründere og snekkere. I min jobb skaper vi oppmerksomhet for de vi samarbeider med. Jeg er heldig. Det er ingen ni til fire jobb. Ei heller en fire til ni jobb. Det er en del av livet. Hodet snurrer hele tiden og tomme tanker fylles til randen av ideer mens jeg holder rundt ei eik i skogen, eller sitter på et svaberg og ser på bølgene. Noen av ideene får liv gjennom filmer som vises på vegger. Den 20. desember oppfordres du til å besøke Jernbanetorget i Oslo. På veggen til Østbanehallen skal vi igjen vise storslagne effekter. Denne gang er kunden Coca-Cola Norge. Jeg er stolt av å være med på laget som lager slike ting. Jeg jobber med det jeg liker og jeg håper andre liker det jeg jobber med.

Er du i Tigerstaden den 20. desember når mørket senker seg, så finn enden av Karl Johan og ta med deg litt julestemning og litt Cola.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s