Ta en omstart av og til. Vi trenger det alle.

oppdatring_tomm_tommetanker

Det skulle vært slik med meg, som det er med PC’n. Det skulle vært slik for alle. Automatisk oppdatering av systemet. Nye opplastinger og nedlastinger. Aktivering og installasjon. Og ikke minst konfigurering mot resten av virkeligheten. Når jeg leser kommentarfelt og meningsytringer på nettet gjør det meg glad og trist på samme tid. Glad – for at alle har muligheten til å vise sine meninger. Trist for at mange av dem ikke er konfigurert mot virkeligheten vi lever i. Ytringer deles uten oppgraderte systemer. Mange mennesker burde ta en omstart før de trykker på SVAR eller DEL knappen. Bare for å realitets-sjekke ytringen. Det er viktig å leve i nuet. Akkurat nå. Men like viktig er det å vite at dersom du lukker en dør, så forsvinner ikke rommet innenfor. I vår tid nå, akkurat nå, er det viktigere enn noen gang å dele livene sine med andre. Se hvordan andre har det og ta hensyn til det. Nå, som landets oljeansatte elite halveres er det viktig å se dem. Mange av dem er de beste av de beste i sine fag. Og nå som landets asylmottak fylles opp, er det også viktig å se dem, det er gode mennesker. De fleste mennesker er gode og dyktige til ett eller annet. Og du ser det lettere dersom du har de rette funksjoner og drivere installert. Ta en omstart av og til.

oppdatering3_tommetanker

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s