Julebesøk over julebesøk

aleksandra_maya_2015_tommetanker

Det er slik det skal være. Kjærlighet varer evig. Julen er for gode stunder med gode mennesker. Og i går var det storveis. Den gode gleden over gjensyn og felles minner snek seg inn i hjerteroten til oss alle. Selv etter mange år fra hverandre var gnisten der fortsatt. For ca. 17 år siden ble vi kjent med Kristin og hennes to døtre Alina og Aleksandra. Vi kjente dem en stund og vi fikk gleden av å være mye sammen med barna. Så gjorde omstendighetene det slik at vi var vekke fra hverandre altfor lenge. Men det var helt til i sommer. Maya og Aleksandra møttes igjen på facebook og litt senere i virkeligheten. Og så kom også Kristin og Alina inn i vår verden på nytt. Og gleden over hverandres selskap var fortsatt der. Og i går var vi samlet igjen. Hele bølingen. Du verden. Det var godt. Nye tider og nye minner skapes og deles. Det er den beste julegaven.

lohne_alina_aleksandra_kristin

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s