En oppdragelsesreise med lua i hånda

votter_og_luer_tommetanker

Med lua i den ene handa og lua i den andre handa og lua på hue tar jeg en oppdragelsesreise. Oppdragelse for meg selv. En tur jeg har utsatt og utsatt. Men endelig er fingeren ute og rævva kan settes i gir. Og jeg vet jeg er seint ute, men forhåpentligvis ikke for seint. I dette tilfellet er det jo aldri for seint. På nettet leser jeg om fantastiske mennesker i Refugees Welcome to Agder. De deler av sin tid og sin styrke og sitt hjerte mens jeg har sittet stille uten å røre meg. Hele tiden med lett stigende dårlig samvittighet. Men nå hørte jeg at de trengte luer og votter og sokker til våre besøkende fra krigsherjede land. Og siden jeg fikk penger som jeg ikke trenger i julegave tenkte jeg at jeg endelig kan skrubbe litt av godheten frem i min stakkars kropp. Pengene ble byttet inn i plagg som for mange av asylsøkerne er totalt ukjente. Votter og Luer og Ullsokker. Håper de får et innføringskurs av de som driver mottaket. Jeg håper gaven kan glede fler enn meg. Kanskje du også har noe til overs som ikke trenger å være til overs.

https://www.facebook.com/groups/refugeeswelcometoagder/?fref=ts

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s