Med svigers hos svogers

elise_wanida_tommetanker.jpg

Godt nyttttttttttttttttår alle. Så er vi i gang. Det har startet og vi kan ikke snu. Ingen vei tilbake. Og i går ble en overraskende fin feiring. Maya var klein og jeg var klein – hele dagen. Snufs og snyt og stakkars, stakkars meg. Host, host på selve nyårsdagen. Vel klokken 19.00 startet bedringen. Vi tok de nødvendige droger og med lommene fulle av Kleenex dro vi til en ventende og velduftende kalkun. Svogers hadde Svigers på besøk og inviterte oss også. Det ble en fin kveld. Ihm – Betyr mett på Thailandsk. Og vi ble Ihm Mak-mak. Med en nydelig dampkoktstektgrilla kalkun nederst i mageregionen toppet vi det hele med Wanidas deilige kake og Mayas nydelig multekrem. Gudd. Og mens vi ventet på rakettinfernoet spilte vi kort. Smellene kom og klemmene ble gitt. Og mens det plystret konstant i meldinger til Elises telefon steg vi inn i det nye året med håp.

Godt nytt.

2016_tommetanker

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s