Bekkenløsning ved Øygardstjønn

De mystiske og fantastiske kornsirklene; CropCircles, har forbløffet og forundret mennesker i lange tider. Enkelte påstår at de er menneskelagd. Men jeg velger å tro noe annet. Kun for at det er mer spennende. Det har jo ingen mystikk eller fantasi i seg å tenke på odelsgutten Bob Kåre og  den halvfulle vennen Rolf Raymond som lager sirkler i åkeren i mørket. Nei. Det er gøyere å se for seg romvesener og troll og slikt. Og på en sikk, sakk, kryss og tverstur en dag kom jeg over en bekke-sirkel, A foam-circle. Gudd. Rom-folket har vært her. Og uten kopp. Jeg tror egentlig at de som sitter i markens med tiggekopper er aliens, men det er en annen historie. Skogen rundt Øygardstjønn inneholder mange trange små daler med flotte strie bekker. Og nå om dagen buldrer det. Det er nok vann til alle i skogen. Og i en av bekkene så jeg denne utenomjordiske disken. Jeg prøvde å finne ut hvordan den har blitt til, men fant ingen løsning der ved bekken. Sant, men skummelt. Ta turen til skogs og du ser kanskje en du og.øygardstur_tommetanker

gillsvann2_tommetanker

sakvestjønn_tommeturtanker

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s