Hysj!

 

ShutUpWoman

Hys. Ikke si det til noen. Jeg kan nesten tenke meg hvordan det er. Den du er glad i slår deg. Du har lyst å skrike ut og du har lyst til at hele verden hører. Men skriket er stille, så ingen hører det. Jeg kan bare nesten tenke meg hvordan det er. For ingen utenom dem som opplever det kan høre den overdøvende stillheten etter volden. Stillheten smerter like mye. Silence Hurts. Vold på hjemmebane har ingen vitner. Ingen som ser overgrepet. Men resultatene kan sees, anes, fornemmes. Og tør du å si i fra? Tør du å hjelpe? Jeg håper jeg hadde turt. En organisasjon i Portugal; APAV. Association for Victim Support (APAV) er en privat organisasjon som hjelper ofre for vold.

 

De har laget en rekke sterke annonsekampanjer. Denne er laget av JWT i 2005. Den virker fortsatt.

http://www.apav.pt/apav_v3/index.php/en/apav-media/media

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s