Den beste tak-snømåkeren

tak_snømåker_ tommetanker

Jeg hadde ikke trodd det om jeg ikke hadde opplevd det selv. Men jeg tror jeg har kjøpt verdens beste snømåker til tak. De har blitt anbefalt av VG-tv, Forbrukerrådet, klikk med flere. En tak-snømåker er en slik genial innretning som gjør at du kan stå på bakken og skuffe av nesten all snøen som samler seg på taket. I enden av en lang aluminiumsstang sitter en “snøkniv”. Under denne er en lang solid plast-duk. Og kutter du denne kniven gjennom snøen på taket vil snøen gli ned av seg selv. Genialt. Og slik en bestilte jeg når snøen hopet seg opp på taket. “Arbeidsbesparende så det holder!”,- tenkte jeg. Og jeg fikk rett. Snøen bygde seg opp og bygde seg opp på taket mens jeg ventet med pirrende lyst på postens lille hente-SMS. Og den kom her for et par dager siden, endelig. Og jaggu meg! Det var egentlig nok. For i det jeg hadde lest bruksanvisningen og skrudd herligheten sammen så var all snøen på taket vekk. Genialt. Rett og slett trolldom. Jeg ble verken svett eller våt eller kald. Kan anbefales

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s