Jeg har havnet i godt selskap.

takk_for_følget_to_tommetanker

Takk for følget alle sammen. En hårete epoke av mitt liv er over. Sauen jeg en gang møtte på vei til Svartenut har forlatt fjellheimen for godt. Sammen med Kent startet jeg Blank for 12 år siden. Med sauen som ledestjerne fulgte vi drømmen. Men denne drømmen er nå over, og  sammen med Kent, Terje og Tor forlater jeg fjøset og begynner i ny jobb på nytt. Nye drømmer starter. Vi har skiftet beite, sluppet sauene fri, og funnet grønnere gress i et annet dalføre. Det er med gode tanker jeg forlater Blank, for jeg har mange underligheter å takke for tolv år med kreativ glede. 12 år med gode kunder og gode medarbeidere. Jeg savner nesten alle. Takk til dere jeg savner. I 12 år beriket dere mitt lille sørlandske hode. Uten dere hadde jeg ikke vært meg. Men nå skal det bli deilig å skifte både motor og olje på nytt å få fylle de tomme tankene med drivende stoff. Fly av gårde i en ny verden, under en ny himmel inn i en ny vrimmel. Få nye kolleger og nye ideer. Jeg skal kjenne på tankefrifullheten og la meg rive med. Til ærgrelse , fortvilelse og oppspilt glede for meg selv og andre håper jeg på at den gode ide skal få leve videre.

Etter et par uker i innesluttet dvale skal jeg nå sprenge grenser, i alle fall mine egne.

Ny epost: tomm@fundamentet.no

 

Choose a job you love,

and you will never have to work

a day in your life.


Confucius

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s