Til dekket bord

kvalitetstid_tommetanker

Med to ganske små familiemedlemmer på besøk må man dekke bordet med sin fineste stas. I går kveld dekket vi bordet med skåler og kopper og kar og tomater og deig og ost og godsaker. Pizzabakerne tryllet frem de underligste smakskombinasjoner. I dag morges dekket vi bordet igjen. Jeg fant fram alt som ikke kunne krype og gå og lot det stå til. Et fargerikt fellesskap var under oppseiling og oppføring. Det hele ble en morgen med et iherdig malerfokus. Kun avbrutt av legobyggepauser, kjeks-jakt i skuffene, NRK-super og bestialsk søskenkrangling. Det ble en morgenstund med tull i munn. Multitasking tatt til nye nivåer. Og mens disse to små gjorde alt på en gang så malte jeg et lite bilde. Det første på lenge, lenge, lenge. Ikke bra, men bra allikevel. Ikke flott, men flott allikevel. Ikke kjedelig men gøy allikevel.

malerbord_tommetanker

pizzabakerne_tommetanker

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s