1982. A Trysnes Moment.

Plutselig dukket det opp et minne i skapet. Jeg ryddet i mitt barndomshjem. I mitt ungdoms hjem. Der hvor min mor fortsatt bor. Og der, i en skuff, i et skatoll. Der lå det. Eller rettere sagt,- der lå de. Flere filmruller fra min fortid. Super 8 film. Gudd. Jeg glemmer mye, og disse hadde havnet i glemmeboksen de og. Men nå er de ute. Redigert, men allikevel ute. Denne filmen er fra en hyttetur til Trysnes, hvor en longlostfriend hadde familiehytte. Filmen varer egentlig lenge, men av hensyn til slekt og venner er den gjort barnevennlig. Se og husk. Og uten å nevne navn er det Bjørn, Birger, Audun, Arild, Nils og Harald som har hovedroller og biroller.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s