Trodde det var kødd.

 

newmarket_health_center3_tommetanker

Men så var kødden bare en del av helheten. Det er så mye tull og fjas og usannheter her i den magiske digitale verden. Selv står jeg jo for mye av dette. Derav tror jeg ingenting før jeg har dobbeltsjekket det. Og da jeg så dette flyfotoet var jeg sikker på at noen hadde hatt det gøy i Photoshop. Men nei. Etter en tur med Google Earth satt jeg småflirende tilbake. Bildene er ekte. Dette er i tillegg en helsesenter, Newmarket Health Centre, hvor du går inn gjennom lillehjernen til resepsjonen. Skal du ut i Parken må du gå ut gjennom kuken. Kantina er sikkert i kjeften og ventilasjonssystemet i høyre lunge. Kult.

newmarket_health_center_tommetanker

http://www.huffingtonpost.ca/2015/02/26/newmarket-health-centre_n_6761944.html

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s